Våra Partners

Gruppen
JVLS

Vi ingår i en företagsgrupp som heter JVLS och tillsammans stärker vi vår position och närvaro i regionen. Vi har en stabil nätverk bakom oss som ser till att vi kan leverera våra produkter och tjänster på ett tillfredsställande sätt!

Jemtvulk

Er partner i Jämtland

JemtVulk finns i Brunflo och arbetar mestadels mot företag i Jämtland och Härjedalen.

Bredbyn

Er partner i Västernorrland

Vi finns i Bredbyn, centrum i Örnsköldsviks kommun. Där norra/södra Anundsjöån möts och mynnar ut i vackra Anundsjösjön, 4mil nordväst om Örnsköldsvik.

previous arrow
next arrow

Du hittar JVLS i mitten av Sverige

Leverantörer

Primogum sätter kunden i fokus – Totalleverantör av transportband och tillbehör kring en transportör. Kunskap, gummiprodukter och tillbehör i världsklass! Vi erbjuder även kurser, montage, support och screening.

Med ett brett utbud av slitstarka material, konsulttjänster och utbildningar erbjuder vi kundanpassade slitagelösningar till den svenska basindustrin.

Primogum Industrial Products är ett systerföretag till Primogum AB och jobbar huvudsakligen med Industrislang i gummi, plast & termoplast / Gummiduk, Termoplastiskt gummi, slitgummi & mattor. Vi har även tillbehör som kopplingar och gummerade slitdetaljer.