Bakgrund


År 2020 gjorde Ljusne Däck och Industrigummi AB som funnits sedan 1993 en omstrukturering och var med att startade upp företagsgruppen JVLS Holding AB. I samband med det bytte företaget också namn till Ljusne Industrigummi AB. I gruppen ingår också Jemtvulk AB samt Vulk & Transport i Bredbyn AB

Vi bildar därmed en stark företagsgrupp i vulkaniseringsbranschen som befäster det samarbetet de bolagen haft under många år. Vi gör detta för att möta kraven med mer personal och kompetens vid större stopp hos våra kunder och öka tillgängligheten i de transportörer vi är ansvariga för. Tillsammans har företagen 75 års erfarenhet.

Vi är idag ett flexibelt och starkt företag som rustar för framtiden. Sedan några år tillbaka återinvesteras kapital frekvent i företaget, vår syn är att de anställda är den viktigaste tillgången som företaget har och då är säkerheten en av de viktigaste frågor som vi hanterar. Inget ska prutas på den punkten. Vi ser till att alla har de utbildningar och tillstånd som krävs och återkommande hälsokontroller är en självklarhet.

Ljusne Industrigummi AB har sitt säte i Ljusne ca 1,5 mil från tätorten Söderhamn. Våra kunder finns i huvudsak i Hälsingland men har även många kunder i Gästrikland. Vi har även fasta kunder i Dalarna, Uppland och Stockholm.

För att kunna säkra upp våra kunders driftsäkerhet tillhandahåller vi jour dygnet runt 365 dagar om året.


Historia

Det var här allt började. Det är förlagan till Ljusne Däck och Industrigummi som Jannes pappa startade 1975.